De privacy van uw klanten in een alsmaar groeiende digitale wereld

Bij Fides Legals blijven we de technische ontwikkelingen voor en nemen we maatregelen als het gaat om veiligheid. Naarmate het steeds duidelijker wordt dat je je in deze ontwikkelingen niet mag verlaten op autoriteiten en techbedrijven, werken we met een versleutelde systeem voor de verzending van vertalingen.

Als u te maken hebt met zeer gevoelige informatie, dan wilt u niet dat uw documenten worden verzonden en gedeeld met behulp van niet-gecodeerde digitale systemen.

Dedicated Server

Bij veel ondernemingen wordt gebruik gemaakt van gedeelde hosting, waarbij vele website-eigenaren één en dezelfde server gebruiken. Gedeelde hosting vertraagt niet alleen websites doordat er duizenden pagina’s worden gehost, maar zorgt er ook voor dat beveiligingslekken gemakkelijk kunnen optreden. Wij maken gebruik van een state of the art, dedicated server, met een up-to-date beveiligingspakket.

Toegewijde server
Versleutelde e-mailserver

Versleutelde E-mail

Wij maken gebruik van de nummer één versleutelde e-maildienst met servers in Zwitserland vanwege het grote belang dat dit land aan privacy hecht. Door op deze tekst te klikken kunt u meer te weten komen over de e-mailprovider die wij gebruiken en hun geavanceerde VPN-dienst.

Versleuteld delen van documenten

Door vertalers en vertaalbureaus wordt doorgaans gebruik gemaakt van Google drive, docs en gmail; wij gebruiken deze diensten niet voor de uitwisseling van vertrouwelijke vertaalwerkzaamheden. De betreffende servicevoorwaarden van Google weerhouden ons van het gebruik van deze diensten in verband met vertrouwelijke documentatie.

Google docs en google drive afbeelding

Treedt toe tot de kring van tevreden klanten met 100% retentiegraad!