No Image Available

DE MAGIE VAN DE MIDDELEEUWEN

- Mystiek en macaber: een middeleeuwse reis
€4.99
 Format: EPUB  Auteur: Viktor Rydberg  Category: Filosofie, Magie & Alchemie, Occultisme  Publisher: Fides Legals Publishing  Pagina's: 129  Taal: Nederlands  File Size: 945.2 KB  Translator: Fides Legals Publishing  Nu Kopen
 Beschrijving:

Ontdek de geheimen van een vervlogen tijdperk waarin de grenzen tussen wetenschap, religie en magie vervaagden tot een tapijt van verwondering en angst.

De magie van de middeleeuwen’ is niet zomaar een boek; het is een portaal naar een wereld die je dacht te kennen. Koop vandaag nog een exemplaar en begin aan een reis door de tijd waarbij je je afvraagt waar realiteit eindigt en magie begint.

De magie van de middeleeuwen” van Viktor Rydberg is een meeslepende verkenning van de mystieke en geheimzinnige praktijken die het middeleeuwse Europa vorm gaven.

Rydberg duikt in de complexe wisselwerking tussen religie, folklore en bijgeloof en legt de verborgen krachten bloot die de maatschappelijke normen en individuele overtuigingen beïnvloedden.

Van de spookachtige verhalen over heksen en de duivel tot de theologische debatten die de inquisitie voedden, biedt dit boek een panoramisch beeld van een tijd waarin magie en geloof onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. Met nauwgezet onderzoek en meeslepende verhalen nodigt Rydberg lezers uit om terug te gaan in de tijd en de verwondering, angst en intriges te ervaren die een tijdperk bepaalden.

Other Books From - Filosofie

About the author


 Terug